Let op. Afhankelijk van het land dat u kies zult u herleid worden naar de thuispagina van de dochteronderneming. U vindt de verantwoordelijke contactpersoon op de pagina.

Uzin Utz AG

Vragen?

We helpen graag.

[UU Belgium (Dutch)] Flyout

Contact

Algemeen / Bestellingen

Vestigingen

Waar verkrijgbaar?

Uzin Utz AG
Startpagina

Vragen?

We helpen graag.

[UU Belgium (Dutch)] Flyout

Contact

Algemeen / Bestellingen

Vestigingen

Waar verkrijgbaar?

WOLFF - Going beyond your limits

WOLFF is een merk van Uzin Utz België. Met de merken UZIN, Pallmann, WOLFF en codex levert Uzin Utz België een compleet assortiment voor het plaatsen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloerbedekking, parket, tegels en natuursteen.

Uzin Utz België is een dochteronderneming van de Duitse Uzin Utz Groep. De Uzin Utz Groep is net als Uzin Utz België toonaangevend in de vloerenbranche. Wat zal de markt de komende jaren vragen? Hoe duurzaam zijn onze materialen? Wat kunnen we verbeteren?

Onze kennis en praktijkervaring delen wij graag met de gebruikers van onze producten. Wij zien het als deel van onze verantwoordelijkheid dat onze producten zo optimaal en efficiënt mogelijk worden ingezet.

Kortom: om samen een gezonde toekomst tegemoet te zien, investeren wij in onze producten, mensen en bedrijfsprocessen. Met als resultaat: minimale belasting van onze omgeving én tevreden opdrachtgevers.

Naar de website