UZIN - Master of the floor.

UZIN biedt relevante systeemoplossingen voor het voorbereiden van de ondergrond en het verlijmen van alle soorten bedekking en parket.

Het ontwikkelt niet zomaar individuele oplossingen, het stemt zijn producten perfect op elkaar af, om ze te bundelen tot harmonieuze productsystemen. Als marktleider willen we met pasklare innovaties inspelen op de huidige woontrends en marktbehoeftes.

 

Ondergronden opbouwen en voorbereiden

Een vakkundige voorbereiding van de ondergrond is de sleutel tot een perfecte vloerconstructie. UZIN heeft voor u een uitgebreid assortiment met hoogwaardige dekvloersystemen, voorstrijkmiddelen, egalisatieprimers, akoestische onderlagen en speciale producten voor een optimale vloerbasis.

 

Soepele vloerbedekkingen

De UZIN-lijmen worden doelgericht op de verschillende vloeren (textiel, linoleum, rubber, pvc enz.) afgestemd. Het assortiment wordt vervolledigd met accessoires en producten voor een specifiek gebruik, zoals geleidende of heroplosbare systemen en zeer emissiearme drukcontactlijmen.

Sinds begin 2008 bieden we u de nieuwe switchTec®-kleeftechnologie, voor een bijzonder snelle, eenvoudige en schone renovatie van vloeren, met producten die voor het merendeel het ‘Blauwe Engel’ en EC1 Plus-label dragen.

 

Parket

Ons volledige parketassortiment strekt zich uit van heel emissiearme dispersielijmen over reactieharsen tot de modernste 1-K STP-parketlijmen. Onze hoogwaardige producten bevatten geen oplosmiddelen en zijn uiterst emissiearm.

Naar de website

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw