Let op. Afhankelijk van het land dat u kies zult u herleid worden naar de thuispagina van de dochteronderneming. U vindt de verantwoordelijke contactpersoon op de pagina.

Uzin Utz AG

Vragen?

We helpen graag.

[UU Belgium (Dutch)] Flyout

Contact

Algemeen / Bestellingen

Vestigingen

Waar verkrijgbaar?

Uzin Utz AG
Startpagina

Vragen?

We helpen graag.

[UU Belgium (Dutch)] Flyout

Contact

Algemeen / Bestellingen

Vestigingen

Waar verkrijgbaar?

codex - Exclusief voor de echte tegelzetter.

Met hoogkwalitatieve productsystemen staat het merk codex voor de professionele plaatsing van tegels en natuursteen. Sinds het ontstaan in 2007, richt het nieuwe merk van de Uzin-Utz AG zich op uitsluitend opgeleide tegelzetters. Het resultaat is een hoge kwaliteit-standaard dat weerspiegeld wordt in innovatieve productsystemen.

Ondergrondvoorbereiding
codex komt oorspronkelijk voort uit de tegel- en natuursteen-divisie van het traditionele UZIN-merk. Daarom kunnen we op het vlak van ondergrondvoorbereiding vertrouwen op onweerlegbare kennis, met uitstekende primers, egalisaties, uitvlakmortels, speciale producten maar ook innovatieve dampschermen als resultaat.

Plaatsing
Elk type tegel of steen vraagt een specifieke plaatsingstechniek. Of het nu gaat om dunbedmortels, dispersie-kleefstoffen, reactieharsen of natuursteenmortels: codex heeft steeds een optimale oplossing voor u klaar.

Voegen
De kers op de taart van professioneel tegelvakmanschap zijn de voegen, die samen met de tegels of de natuursteen het perfecte eindresultaat opleveren. De codex-afdeling van onderzoek- & ontwikkeling legt zich steeds verder toe op het codex voegenprogramma. Gebaseerd op die laatste technische kennis en inzichten, is een uniek en innovatief voegengamma ontstaan.

Naar de website