Let op. Afhankelijk van het land dat u kies zult u herleid worden naar de thuispagina van de dochteronderneming. U vindt de verantwoordelijke contactpersoon op de pagina.

Uzin Utz AG

Vragen?

We helpen graag.

[UU Belgium (Dutch)] Flyout

Contact

Algemeen / Bestellingen

Vestigingen

Waar verkrijgbaar?

Uzin Utz AG
Startpagina

Vragen?

We helpen graag.

[UU Belgium (Dutch)] Flyout

Contact

Algemeen / Bestellingen

Vestigingen

Waar verkrijgbaar?

PALLMANN - For wood floors. For life.

Totaalaanbieder ben je niet zomaar. Uzin Utz België heeft als enige alles wat u nodig heeft voor het plaatsen, afwerken en onderhouden van parket. Kortom een compleet assortiment waarop u kunt bouwen.

 • Technisch advies
  Pallmann biedt parketteurs een snelle en betrouwbare service. Mocht u tijdens de voorbereiding of het afwerken van de vloer vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
   
 • Oppervlakteafwerking
  Voortdurende vooruitgang door toonaangevende innovaties maakt ons professionele parketadviseurs.
   
 • Verlijmen
  De UZIN parketlijmen voldoen aan de hoogste eisen. Onze parketlijmen munten in het bijzonder uit door de hoge afschuifsterkte, optimale inlegtijd en hoge eindhechting.
   
 • Ondergrondvoorbereiding
  Een parketvloer vereist een stabiele basis. De ondergrondvoorbereiding is daarom de belangrijkste stap naar een compleet assortiment voor parket. De extra know-how bij de opbouw van de vloer krijgt u van vakbekwame UZIN adviseurs.
 • Onderhoud & reiniging
  Lopen, staan, zitten of alleen bewonderen - een mooie parketvloer nodigt tot veel uit. Om tegen de dagelijkse belasting opgewassen te zijn, is het van belang dat onderhouds- en reinigingsproducten voor geoliede en/of gelakte houten vloeren optimaal op elkaar zijn afgestemd.
   
 • Gereedschappen & Accessoires
  Gereedschappen en toebehoren maken ons assortiment voor het plaatsen, afwerken en onderhouden van parket compleet.

Naar de website