MET UZIN UTZ BELGIE NIET ALLEEN EEN ZEKER GEVOEL, MAAR EEN KEIHARDE GARANTIE

Uw vloer is ook ons visitekaartje. Uw vakmanschap, in combinatie met de kwaliteit van onze merken bepaalt de indruk die wij bij uw opdrachtgever achterlaten. Topkwaliteit en een goed advies staan bij ons voorop. Om dit te benadrukken, bieden wij het Uzin Utz België Garantiesysteem.

Wat dekt het Uzin Utz België Garantiesysteem?
Waar gewerkt wordt, kunnen fouten worden gemaakt. Met het Uzin Utz België Garantiesysteem biedt Uzin Utz België u de helpende hand.

Het
Uzin Utz België Garantiesysteem biedt bij schade een uitkering per project tot maximaal de vervangingssommet een maximum van 750.000 euro. De garantieperiode bedraagt vijf jaar.

Verder heeft de moedermaatschappij UZIN Utz AG ten behoeve van haarzelf en haar dochterondernemingen een uitgebreide productaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Vervolgschade is uitdrukkelijk uitgesloten van vergoeding.

De producten van Uzin Utz België worden geproduceerd met een kwaliteitssysteem. Dit houdt o.a. in dat de door Uzin Utz België geleverde producten en diensten ook voldoen aan de beschrijvingen zoals neergelegd in onze technische productdocumentatie.

Download hier de brochure