Merkliste (0)

 
 
 

Accountmanager Projects Arturo

Uzin Utz België levert met de merken UZIN, WOLFF, Pallmann, Arturo, codex en RZ een compleet assortiment voor het plaatsen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloerbedekking, parket, tegels en natuursteen. Uzin Utz België is een onderdeel van de Duitse, beursgenoteerde, Uzin Utz Groep. Bij Uzin Utz België werken momenteel 15 medewerkers.

Om de volgende stap in ons groeitraject te zetten zijn we voor ons merk Arturo (kunstharsvloeren) op zoek naar een

Accountmanager Projects Arturo

In deze rol overtuig je niet alleen plaatsers, maar ook belangrijke beslissingnemers (architecten, voorschrijvers, opdrachtgevers, …) van de sterktes van Arturo.

Als Accountmanager Projects Arturo word je technisch ondersteund door een Applicatie technieker van Uzin Utz Nederland en rapporteer je aan de Manager Arturo België.

De functie:

· Als een echte hunter ga je op zoek naar projecten waar de top producten van Arturo tot hun recht komen. Je detecteert de projecten en neemt contact op met de beslissende partijen.

· Je bezoekt architecten, voorschrijvers en opdrachtgevers om hen te overtuigen van de voordelen van gietvloeren en hen te verbazen over de eindeloze mogelijkheden. Je zorgt ervoor dat Arturo voorgeschreven wordt en vergroot de naamsbekendheid.

· Je bouwt het Arturo plaatsers klantenbestand verder uit.

· Je stelt bij bovengenoemde doelgroepen nieuwe producten voor en begeleidt/adviseert hen bij de juiste keuze van hun vloer binnen het Arturo assortiment.

· Je behartigt steeds de belangen van de klant en Arturo en waar nodig demonstreer je de mogelijkheden van de producten en zorg je voor de uiteindelijke verkoop. 

· Je stimuleert en begeleidt opleidingen en bedrijfsbezoeken voor de verschillende doelgroepen, zowel in Gent als in Haaksbergen, Nederland (productievestiging Arturo-producten).

· Je blijft aandachtig voor cross-selling mogelijkheden met andere merken die door Uzin Utz België gevoerd worden (UZIN en WOLFF).

Je profiel:

· Enkele jaren relevante commerciële werkervaring in B2B-projectverkoop.

· Ervaring in acquisitie en opvolging van projecten.

· Ervaring in de omgang met architecten en voorschrijvers.

· Affiniteit met zowel esthetiek als techniek in de bouwwereld.

· Uitstekende relationele en commerciële vaardigheden.

· Een resultaatgerichte instelling en een ondernemende mentaliteit.

· Naast een vlotte tweetaligheid Nederlands-Frans kan je je ook vlot uitdrukken in het Engels.

· Je woont centraal in het land en bent bereid op regelmatige basis naar Nederland (en af en toe Duitsland) te reizen.

Aanbod:

De compactheid van een stevige kmo met de blik van een internationale groep. Een diepgaande technische, commerciële en logistieke ondersteuning om te slagen in jouw job. Loon naar werken (bedrijfswagen, extra legale voordelen) en een sterk groeiplan voor een samenwerking op lange termijn. We bieden je ook een splinternieuw kantoor met showroom en alle faciliteiten om klanten te ontvangen.

Hebben we je warm gemaakt?

Dan kijken uit naar jouw sollicitatie per e-mail (inclusief cv) aan Eline Vandorpe, eline.vandorpe@uzin-utz.com met onderwerp: “Accountmanager Projects Arturo“. Heb je nog vragen of will je meer informatie over deze vacature? Dan kan je Eline Vandorpe ook altijd bereiken via het nummer 0499532039. Alle sollicitaties worden uiterst vertrouwelijk behandeld.