Merkliste (0)

 
 
 

Uzin Utz België investeert in een duurzame toekomst

Uzin Utz België heeft in de eerste plaats een vormende missie: wij vinden het erg belangrijk om onze klanten te trainen in het professioneel gebruik van onze systemen en producten.

Daarnaast heeft Uzin Utz België ook een informatieve missie: onze nieuwigheden en oplossingen moeten gekend zijn. Dit zowel door de professionele installateur als door de voorschrijver, de architect en de vloerbekledingsfabrikant. Zij zijn onze ambassadeurs. Om deze redenen geloven we in de behoefte aan een belevingscentrum rond vloeren. Een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, kunnen netwerken. Een plek die inspireert en nieuwe ideeën en kansen brengt.

Dit is ook de reden waarom we de vooraanstaande vloerbekledingsfabrikanten hierbij zullen betrekken. We willen de klant een totaalervaring bieden. De installatie van elk type vloer vereist een goede voorbereiding van de ondergrond.

Door de markt bewust te maken van de vele mogelijkheden die Uzin Utz België samen met de vloerbekledingsfabrikanten biedt, willen we het imago en de kwaliteit van onze branche verbeteren. We zijn een programma aan het ontwikkelen over dit onderwerp. Dit, hopen we, zal onze professionele branche interesseren en kan alleen iedereen ten goede komen. Inclusief de eindklant.